ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

GOLD N’ BRUNCH με τη STOLI® GOLD – Μια «χρυσή» γευστική εμπειρία!

GOLD N’ BRUNCH με τη STOLI® GOLD – Μια «χρυσή» γευστική εμπειρία!

H STOLI® GOLD πρωτοπορεί και μας εκπλήσσει για μία ακόμη φορά με το GOLD N’ BRUNCH , μια νέα γευστική εμπειρία που θα σας απογειώσει!
 


Το πρωτοποριακό αυτό concept έχει ήδη αρχίσει να πραγματοποιείται σε διάφορα γνωστά μαγαζιά σε όλη τη Κύπρο, όπου έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ευφάνταστες προτάσεις brunch, συνδυασμένα με μοναδικά cocktails από την αυθεντική βότκα πολυτελείας, τη STOLI® GOLD. Τα cocktails δημιουργήθηκαν και ετοιμάζονται από ειδικά εκπαιδευμένους barmen, και τα οποία μπορείτε να απολαύσετε διασκεδάζοντας παράλληλα με μουσική από τους πιο αναγνωρισμένους DJ της Κύπρου.  

Το GOLD N’ BRUNCH  με τη STOLI® GOLD είναι μια πραγματικά απολαυστική και «χρυσή» γευστική εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε…
 
Η ανανεωμένη STOLI® GOLD είναι μια Super Premium βότκα, και αποτελεί μια έκφραση σύγχρονων και μοντέρνων μεθόδων παρασκευής, τηρώντας παράλληλα τους κλασικούς κανόνες για ένα ασυναγώνιστο τελικό αποτέλεσμα. Καμία άλλη βότκα δεν χρησιμοποιεί τόσο πολύτιμες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά πλούσιο γευστικό προφίλ. Με την καταπληκτική της γεύση γίνεται η καλύτερη παρέα για τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους, που δεν διστάζουν να είναι ο εαυτός τους.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/Stoli.Cyprus
 
Η STOLI® VODKA, εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides LTD(www.acm.com.cy).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top